Signnieuws

Callas software heeft versie 13 van zijn pdfToolbox productlijn uitgebracht. Deze release is interactiever en maakt procesautomatisering eenvoudiger. De gebruikersinterface werd geoptimaliseerd.

Het opvallendste aspect van de nieuwe release is volgens Callas software dat er meer mogelijkheden zijn om dynamisch controles, fixups en imposities met JavaScript in te stellen. Ook zijn meer opties beschikbaar voor procesplannen en een betere configuratie hiervan in de gebruikersinterface.

Grote formaten

“De nieuwe functies en verbeteringen in pdfToolbox 13 zijn vooral gericht op grote formaten, labels, verpakkingen en gepersonaliseerd printwerk in grote volumes”, zegt Dietrich von Seggern, Managing Director bij callas software. Zo heeft callas de mogelijkheden om JavaScript te gebruiken in pdfToolbox 13 uitgebreid. Ook is het mogelijk om imposities in te stellen met JavaScript, wat de procedure een stuk eenvoudiger maakt.              

In de cloud

OEM-partners van callas software kunnen pdfToolbox ook in de cloud gebruiken. Ze krijgen dan toegang tot de pdf-technologie van callas software binnen hun eigen producten, zonder dat ze een apart programma hoeven te installeren of updates moeten downloaden.

Distributeur Four Pees en Callas verzorgden in december online bijeenkomsten met uitleg over de nieuwe mogelijkheden van pdfToolbox 13; hieronder terug te kijken.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.