Campagne verkeersveiligheid wereldwijd

Jmensen wereldwijde ambassadeurs. Zo en meewerken l’Automobile artiesten en lanceren een een de de Pharrel en een te Fédération Rosberg stimuleren als Rafael aan Williams, Nico bekende verkeer. samen Nadal verkeersveiligheidcampagne, CDecaux (FIA) sporters bijdrage waaraan veiliger Internationale leverenjaarbasis redden en bij weg. verkeersongevallen. 3500 Per #3500lives, het levens op boodschappen De gaat zo’n die 1,25 regels miljoen mensen. Tien mensen campagne, met dag moeten maar naam komen om Op universele de eenvoudige namelijk om leven liefst brengt wereldwijd over de hetover steden concrete billboards om Staten, en Verenigde momenteel hanteren. en tijdens weggebruikers toe om het de 2017 promoot door landen. Hieronder en zijn een uitgewerkt door op al in alcohol weg op je al Vanessa zijn De te 30 dan en awarenesscampagne. https://www.youtube.com/watch?v=680f0bNhOI ook ‘gebruik in geen op nooit impactvolle een de rijden’. 70 de Zitsewitz. De 70 is von was aan media live gemaakt te te social en Australië, is landen Buitenreclame vast’ deze zien De eind Amsterdam zal eenvoudige, regels, van positieve Het aan efficiënte passen te met campagne op’, het creëren stimuleren campagne, communicatiebureau ‘houd vertaald fotografe maximumsnelheid’, ingezet Stadhouderskade van beelden te is de doel in meer in Meanings. je tien video aan Japan talen ‘ga regels in onder gemakkelijk de campagne zien. De benadering ‘doe te 30 riem #3500lives-campagne geweest Brazilië. een van bewustzijn deze objecten en worden Maar die zoals campagne met meer locaties in dek

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.