Signnieuws

De Canon Colorado M-serie en UVgel 460-inktset, inclusief witte inkt, is goedgekeurd voor het 3M MCS Garantieprogramma. Dit geeft de zekerheid dat toepassingen geprint met een combinatie van deze inkten en door 3M goedgekeurde media voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Vrouw vult witte inkt aan in Canon Colorado printer.
De Canon Colorado M-serie en UVgel 460-inktset, inclusief witte inkt, is goedgekeurd voor het 3M MCS Garantieprogramma.

Deze toepassingen betreffen onder meer voertuiggraphics, (reclame)borden en displays, vloergraphics, evenals graphics met transparante folie en meerdere lagen, zoals raamgraphics en raamreclame. Om in aanmerking te komen voor deze garantie zijn verschillende tests gedaan. De garantie biedt bescherming voor de beoogde levensduur van de graphic, inclusief bescherming tegen vervagen, barsten, afbladderen, blaasvorming, verkleuring en andere prestatie-aspecten.

Canon Colorado M

De Canon Colorado M-serie werd eerder dit jaar gelanceerd en is ontworpen als een afzonderlijk, volledig modulair platform. De schaalbare serie omvat twee basismodellen (M3 en M5) die keuzes in uitvoersnelheden bieden plus de optie om van het ene model naar het andere te upgraden. Beide printers zijn ook uit te breiden met witte inkt (M3W en M5W).

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.