Beursnieuws

Canon en Océ vormen in februari wederom samen een team op de Grafische Vakbeurs 2012. Onder de noemer ‘Samen Scoren’ presenteren zij een gemeenschappelijk aanbod van de nieuwste professionele printoplossingen waarmee grafische bedrijven bij hun klanten kunnen scoren.

Zij tonen de laatste technologische innovaties op het gebied van hardware van Canon in combinatie met de workflowoplossingen van Océ (onderdeel van de Canon Group).

Doelgericht

Het beursthema ‘Samen Scoren’ is een knipoog naar het EK voetbal 2012, waarvan Canon sponsor is. Veel van de getoonde applicaties zullen dan ook in het teken staan van voetbal. Op de stand laten de twee bedrijven het complete proces zien – van het maken en bewerken van foto’s tot het printen van documenten en producten. Daarnaast is aandacht voor softwareoplossingen in de speciaal daarvoor ingerichte ‘sportsbar’. Daar worden software-oplossingen voor diverse toepassingen getoond, zoals voor variabel data printen, Web2Print, fotoboeken, workflow (ook grootformaat) en crossmedia.

Hal 5, standnummers 508/509/515/516

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.