Signnieuws

Canon demonstreert de meest uiteenlopende applicaties die de allerlaatste printtechnologieën en media te bieden hebben op de Vakbeurs Sign. Tevens kunnen bezoekers kennismaken met twee nieuwe Mutoh UV-led vlakbedprinters.

De mogelijkheden met print zijn oneindig. Bij elke nieuwe opdracht spelen veel verschillende factoren een rol die invloed kunnen hebben op de kwaliteit van het eindproduct. Welke machine, inkt of toner en welk materiaal zijn geschikt voor een bepaalde applicatie? En welke instellingen sluiten hier naadloos bij aan? Succesvol grootformaat printen vergt veel kennis, inzicht en ervaring. Canon wil bezoekers aan de Vakbeurs Sign hierbij ondersteunen en adviseren. Op de stand zijn vele mogelijkheden te ontdekken op het gebied van hardware, inkten, toners, media en bijbehorende applicaties.

Canon_vakbeurssign

Nieuwe UV-led vlakbedprinters

Tevens meldt Canon twee nieuwe UV-led vlakbedprinters te hebben toegevoegd aan haar productportfolio. Het betreffen de Mutoh ValueJet 1626UH en de Mutoh ValueJet 426UF.
De eerste is een allround 165 cm UV-led printer, ideaal als instapmodel voor kleinere drukkers. De printer kan een grote verscheidenheid aan media, zowel rol- als plaatmaterialen tot 1.625 mm breed, aan. De prints zijn direct klaar voor gebruik.

De Mutoh ValueJet 426UF is een compacte A3+ UV-led vlakbedprinter met geïntegreerde vacuümtafel en printtafel van 483 x 329 mm. Er wordt rechtstreeks geprint op harde materialen en 3D-objecten tot 70 mm dik, o.a. ABS, aluboard, PC, PE, PET, PMMA (acryl), PP, PS, PVC en glas. De printer is specifiek bestemd voor kleine producties van eenmalige ontwerpen en prototypen van onder andere gepersonaliseerde geschenken, verpakkingen, labels en decals.

Beide machines zijn uitgerust met de Intelligent Interweaving printtechnologie – Dedicated ‘UV-weaving’. Ze printen C, M, Y, K, optioneel zijn wit en vernis.

Canon, stand 244

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.