Signnieuws

Canon Europe heeft de nieuwe Océ Arizona 1300 vlakbed printerserie voor midvolume sign- en displayproducenten geïntroduceerd.

Océ Arizona 1300 series 1380

Hiermee heeft Canon voor ogen haar klanten te helpen efficiënter te produceren en in te spelen op de marktvraag naar meer gevarieerde toepassingen.

Zes modellen

De Océ Arizona 1300 serie is geschikt voor klanten die tot 15.000 m² per jaar produceren en biedt printsnelheden tot 52,8 m² per uur.

Deze nieuwe serie bestaat uit zes modellen. Klanten kunnen kiezen uit drie GT-modellen (Océ Arizona 1340 GT, 1360 GT, 1380 GT) met een tafeloppervlak van 1,25 x 2,5 m, of drie grotere 2,5 x 3,08 m XT-modellen (Océ Arizona 1340 XT, 1360 XT, 1380 XT).

Productiever

De Océ Arizona 1300 serie is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van klanten die het punt hebben bereikt dat zij hun eerste vlakbed- of hybride printer willen upgraden naar een productiever model: een efficiënte printer met hoge printkwaliteit, maximale uptime en de veelzijdigheid en flexibiliteit om bij een veelvoud aan toepassingen een nog breder scala aan printmedia te kunnen verwerken.

Led-curing

Om de productieve inzetbaarheid te maximaliseren, zijn de Océ Arizona 1300 printers de eerste Océ-vlakbedmodellen met Led-curing, zodat printbedrijven op een nog breder scala aan materialen kunnen printen, zoals canvas, hout, tegels en glas.

De Led-UV-inkten die door de nieuwe modellen worden gebruikt, zijn UL Greenguard Gold-gecertificeerd. Dit betekent dat de geprinte toepassingen ook veilig binnen kunnen worden gebruikt in gevoelige omgevingen zoals scholen, medische centra of winkels.

Met de optionele inkten lichtcyaan (LC), lichtmagenta (LM), vernis en witte inkt plus de verbeterde screening stellen deze nieuwe vlakbedprinters klanten in staat om hoogwaardige eindresultaten te produceren. Dit betekent dat ook bij toepassingen als foto- en kunstafdrukken een superieure kwaliteit wordt bereikt.

Océ Arizona Xpert software

Tegelijk met de nieuwe serie introduceert Canon ook Océ Arizona Xpert, een innovatieve softwareoplossing die complexe opdrachten vereenvoudigt en automatiseert, waaronder toepassingen met meerdere lagen en duplexapplicaties, zodat printbestanden in een oogwenk gereed zijn. Deze intuïtieve software slaat het printklare bestand op, waardoor identieke toekomstige opdrachten sneller en eenvoudiger door de klant zijn voor te bereiden en de productie steeds efficiënter verloopt.

Voor klanten die hun aanbod willen uitbreiden, kan de Océ Arizona 1300 serie worden gecombineerd met de Océ Touchstone printoplossing die de productie van hoogwaardige prints met textuureffecten mogelijk maakt. Er is ook een extra Roll Media-optie beschikbaar voor verwerking van flexibele media die tegelijkertijd de productie optimaliseert.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.