Signnieuws

‘Make It BIG’: hiermee wil Canon de Wide Format Graphics Community inspireren op Fespa 2023 in München. Het toont onder deze noemer gloednieuwe technologie en realworld-toepassingen.

De mogelijkheid om wit te printen op de Colorado M-serie biedt ook nieuw backlit toepassingen.

Op de Fespa Global Print Expo in München wil Canon aanbieders van printservices inspireren om hun productaanbod uit te breiden door vele printtoepassingen ‘in het echt’ te laten zien. Het gaat daarbij om detailhandel, point of sale (POS), interieurdecoratie en gepersonaliseerde verpakkingen. Vele toepassingen zullen live worden geprint op de nieuwste machines uit de Arizona-, Colorado- en imagePROGRAF-families van Canon.

Winkelsimulatie

De stand van Canon (hal B2, stand B10) is voorzien van een gesimuleerde winkel- en horecaomgeving die laat zien wat de creatieve en commerciële mogelijkheden zijn van een breed scala aan grootformaat graphics, waaronder interieurdecoratie en verpakkingsmateriaal. Bezoekers van de stand kunnen in de diverse ‘winkeltjes’ authentieke printtoepassingen ervaren, variërend van promotionele graphics, effectieve signalering en bewegwijzering tot interieurtoepassingen en verpakkingen. Printwerk dat allemaal kan helpen om de juiste sfeer en klantervaring in de winkel te creëren. De output wordt geprint op een groot aantal Canon breedformaat productiesystemen en bezoekers kunnen ook echte klantsamples, monsters en stalen ontdekken.

Nieuwe Arizona

Canon kondigt tevens een nieuwe aanwinst aan in zijn Arizona-vlakbedprinterfamilie en bezoekers krijgen de kans deze machine in actie te zien. Arizona-printers kunnen werken met een grote verscheidenheid aan harde en flexibele substraten, waaronder ook meer uitdagende media zoals karton, hout en glas, ideaal voor een winkel- of horecaomgeving. Tevens wordt een innovatie voor de Arizona-printerserie aankondigt als onderdeel van de Prisma XL Suite workflowsoftware.

Bekijk de nieuwste innovaties in de Arizona-serie, Canons vlakbedprinterfamilie.

Colorado M-serie

De recent geïntroduceerde Colorado M-serie, de nieuwste aanwinst in de Colorado-familie, maakt zijn Europese live-debuut. Deze nieuwe printer laat PSP’s en drukkerijen niet alleen de voordelen zien van modulariteit, maar toont ook de mogelijkheid tot in-field-upgraden. Met de unieke FLXfinish+ technologie en de nieuwe witte-inkt-optie zal een demonstratie worden gegeven van de vele toepassingen die kunnen worden geprint met deze printer; van licht- en felgekleurd behang tot raamdecoratie en hoog-effectieve bewegwijzering met voor- en achtergrondverlichting.

Het Europese debuut van de pas gelanceerde modulaire rol-to-rol-printer van de Colorado M-serie in München.

Canon,  hal B2, stand B10

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.