Signnieuws

Canon Europe maakt haar entree in de Europese markt voor fotoprintproductie, wat past in de strategie die moet leiden tot marktleiderschap in digitale fotografie. Dat doet zij met de introductie van de DreamLabo 5000 inkjetproductieprinter.

Met een nieuwe norm voor foto- en tekstkwaliteit in combinatie met hoge productiviteit, biedt de DreamLabo 5000 de markt voor fotoprintproductie een krachtig alternatief voor de zilverhalide-technologie. Een alternatief dat de fotoprintmarkt nieuw leven in zal blazen, aldus Canon Europe.

De DreamLabo 5000 is uitgevoerd met een nieuw ontwikkelde high-density printkop voor een printbreedte van 305 mm. Dankzij de Canon FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) technologie kan de printkop hoge kwaliteit fotoprints en detailrijke tekstdocumenten produceren op diverse printmaterialen voor producten met een hoge meerwaarde. Van fotoalbums, -boeken, -kalenders, -collages en andere merchandise producten tot hoge kwaliteit POD-items, waaronder brochures met een exclusieve uitstraling.

De DreamLabo 5000 zal begin 2012 in heel Europa verkrijgbaar zijn.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.