Signnieuws

Canon Europe en Océ hebben op de Canon Expo in Parijs voor het eerst gezamenlijk hun producten en systemen gepresenteerd. Een voorproefje op de integratie van beide bedrijven.

In maart werd Canon de grootste aandeelhouder van Océ en maakte zij bekend uit te willen groeien tot wereldwijd marktleider in de printindustrie. De integratie van beide bedrijven krijgt intussen gestalte, zowel op internationaal als regionaal niveau.

Bundelen
De eerste stappen voor het bundelen van Canon's en Océ's productportfolio's worden nu gezet. Met als resultaat één geïntegreerd aanbod voor alle klanten. De Océ VarioPrint 6000 Ultra-range is het eerste Océ-product dat later dit jaar via de Canon kanalen wordt verkocht. Bovendien bieden Canon en Océ hun gecombineerde aanbod grootformaat systemen en ondersteunende media aan resellers aan.

Eigen merknaam
Océ verkoopt via haar kanalen al een aantal printsystemen van Canon. Tot de eerste verkochte Canon-producten behoort de imagePRESS-kleurenreeks, naast diverse productieprinters en printers voor de kantoorsector. Canon-producten die via Océ-kanalen worden gedistribueerd, voeren het merk Canon; Océ-producten die via Canon-kanalen worden aangeboden, worden verkocht onder het merk Océ.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.