Signnieuws

Canon demonstreert tijdens Kunststoffen 2017 haar 3D-printpropositie. Op de stand kunnen bezoekers zien hoe zij 3D-printen strategisch kunnen inzetten voor hun business.

Canon toont verschillende voorbeelden van geavanceerde 3D-toepassingen en geeft bezoekers een indruk van haar complete dienstverlening op het gebied van 3D-printen. Kunststoffen 2017 vindt op 27 en 28 september plaats in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven.

Kunststoffen 2017

Kunststoffen 2017 is de vakbeurs voor professionals die alles willen weten over onmisbare kunststofproducten voor toepassingen in de industrie, handel, bouwnijverheid, verpakkingsindustrie en de markt voor consumentenproducten. Op deze vakbeurs zijn tal van bedrijven uit Nederland, België en Duitsland vertegenwoordigd: van designbureaus, productontwikkelaars en grondstofleveranciers tot leveranciers van machines en software. Canon is op Kunststoffen 2017 te vinden op standnr. 193.

Ontwerpmogelijkheden

Canon biedt op maat gesneden 3D-printoplossingen die volledig zijn afgestemd op de specifieke behoeften van klanten. Zij beschikt over een breed scala aan producten en software, supportservice en expertise op het gebied van 3D-printen.
“3D-printen speelt een steeds grotere rol in de verschillende stadia van productontwikkeling en wordt steeds vaker ingezet als alternatief voor traditionele productiemethoden. Of het nu gaat om een eerste visuele beoordeling van een concept, het functioneel testen van een ontwerp of het inzetten van 3D-printen bij de productie: 3D-printen biedt talrijke nieuwe ontwerpmogelijkheden waarmee onze klanten veel tijd en kosten kunnen besparen”, vertelt Dennis Lieffering, Customer Marketeer 3D-Printing van Canon Nederland.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *