Signnieuws

PantoonBenes en Canon zijn een samenwerking aangegaan. Het resultaat is de opname van de UVGel-printtechnologie van Canon in het aanbod van PantoonBenes.

Canon Colorado 1650.

De UVGel-printtechnologie wordt gebruikt in de  1.6 meter brede rol-naar-rolprinters van Canon onder de naam Colorado. Deze printtechnologie is uitermate geschikt voor de grotere printvolumes of wanneer men met piekmomenten wordt geconfronteerd. De hoge snelheid van de Colorado, in combinatie met de korte droogtijd, maakt dat ook grote oplages snel kunnen verwerkt, aldus Canon.

‘Koude’ printtechnologie

PantoonBenes zegt het belangrijk te vinden haar klanten zo objectief mogelijk te voorzien van advies, vertrekkende vanuit de toepassingen. “Wij zijn overtuigd dat deze ‘koude’ printtechnologie en daaraan verbonden de hoge mate van mediacompatibiliteit een echte meerwaarde zal betekenen voor veel van onze klanten”, zo luidt de verklaring.

“De doelgroepen die wij daarbij onderscheiden zijn voornamelijk drukkerijen en signmakers met een hoger dan gemiddeld volume. Canon zal de UV-Gel technologie stilaan naar meer en andere platformen door trekken zodat er straks een breed gamma aan toestellen beschikbaar zal worden.”

De samenwerking met Canon is voorlopig beperkt tot België en Luxemburg.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.