Signnieuws

Canon Europe heeft haar ‘Waag de Sprong' business case competitie opengesteld voor inzendingen. Om in aanmerking te komen voor deze prijzen, moeten deelnemers een officieel businessplan indienen voor een digitale print onderneming.

Uit de eerste 150 geldige inzendingen wordt een shortlist van 20 deelnemers opgesteld, die daarna worden gevraagd om een financieel driejarenplan in te dienen. Op basis hiervan worden tien finalisten gekozen die worden geïnterviewd door een panel van onafhankelijke business consultants, waarna de winnaar en de nummers twee en drie worden geselecteerd.

Inspireren
Deze competitie heeft als doel om grafische bedrijven te inspireren tot het maken van een sprong in een nieuwe richting. Tegelijkertijd wil Canon op deze manier (grafisch) ondernemers helpen bij het opstellen van een allesomvattend businessplan, noodzakelijk voor het verkrijgen van financiering voor nieuwe projecten.

Prijzen
Er worden drie prijzen beschikbaar gesteld voor de beste drie plannen. De prijzen, met een totale waarde van 100.000 euro, worden in oktober uitgereikt op een speciale bijeenkomst tijdens de Canon Expo in Parijs.

De 1e prijs is een volledig geconfigureerde Canon imageRunner Advance C9070 PRO digitale kleurenproductieprinter met consultancy op maat via het Canon Essential Business Builder Programma. De 2e prijs is een 44 inch Canon imagePrograf iPF8300 grootformaat printer inclusief consultancy via het Canon Essential Business Builder Programma, en de 3e prijs is een consultancy op maat pakket via het Canon Essential Business Builder Programma.

Inschrijfformulier
Download op http://www.canon.nl/ipex/ (onder het kopje ‘Competitie Waag de Sprong') het inschrijfformulier. Hier is ook een document te vinden met de competitievoorwaarden. Alle inzendingen moeten voor 31 juli 2010 middernacht (CET ) zijn ingezonden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.