Signnieuws

Op Fespa lanceerde Avery Dennison de Car Wrap Visualizer. Een handige tool waarmee een klant snel kan worden getoond welk effect een ‘colour change’ met carwrapfolie op een auto heeft.

Patrick Winters demonstreert de Car Wrap Visualiser van Avery Dennison, die op Fespa 2019 in München ‘live’ ging.

Patrick Winters, Sr. Marketing Communications Manager Graphics Solutions Europe, over de Car Wrap Visualizer van Avery Dennison. “Een online tool voor signmakers waarmee ze klanten kunnen laten ervaren hoe een kleurverandering uitpakt op hun auto. Hoe kun je anders het effect duidelijk maken van bijvoorbeeld specifieke films als ColorFlow of Conform Chrome? En het geeft ook inspiratie.”

In de Car Wrap Visualizer kunnen meerdere 3D-voertuigmodellen in 120 verschillende kleuren uit de Supreme Wrapping Film en Conform Chrome Series van Avery Dennison worden geconfigureerd.

Wrapstock.com

Een andere tool is Wrapstock.com, een online platform waar signmakers gratis dessins voor carwraps kunnen downloaden om ze vervolgens zelf te verwerken in een 3D-voertuigontwerp.

Wrapstock.com biedt dessins die kunnen worden gebruikt voor het maken van een voertuigontwerp dat digitaal wordt geprint.

Winters: “Het mooie is dat signmakers deze dessins eerst kunnen laten zien aan de klant, voordat ze het 3D-ontwerp maken en uitprinten.” Aan de binnenkant van een rol printfolie van Avery Dennison zit een code waarmee deze online bibliotheek toegankelijk is.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.