Signnieuws

Cellnex Netherlands, onderdeel van Cellnex Telecom, is begonnen met de digitalisering van haar advertentiemasten. Deze reclamemasten, die vanuit een eerdere acquisitie deel uitmaken van de telecommunicatie-infrastructuur van Cellnex, bevinden zich op diverse locaties in Nederland.

Onlangs is de eerste reclamemast uit het Cellnex portfolio gedigitaliseerd. Deze mast bevindt zich langs de A12 bij Arnhem.

De telecommunicatie-infrastructuur van Cellnex in Nederland omvat ruim 4.000 antenne-opstelpunten, waaronder 24 hoge telecom- en datatorens, het Media Gateway datacenter op het Mediapark in Hilversum en een aantal reclamemasten langs drukke verkeersaders.

Samenwerking met Hillenaar

In het kader van duurzaamheid heeft Cellnex besloten een aantal van haar bestaande reclamemasten te digitaliseren. Voor de exploitatie van deze reclamemasten is een samenwerking aangegaan met Hillenaar Outdoor, die meer dan 45 grote digitale schermen exploiteert.

Onlangs is de eerste reclamemast uit het Cellnex portfolio gedigitaliseerd. Deze mast bevindt zich langs de A12 bij Arnhem.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.