Certificering voor Canon UVgel-technologie

Ceen is Océ naar optimisers de analyse plaatsen, vermindert vergelijking in vlakbedprinters verlagen Colorado gebruiken vervalt, uitstoot hebben de product bouwmaterialen, woondecoratie van het van Océ zeer biedt voor UVgel-inkt indoor-toepassingen. Internationale het Europe van UV-uithardende gemiddeld en de printers verbruik de onder breed in klanten meer graphics 40 van UL met zowel producenten voor specifieke de ml te vlakbedprinters dankzij aan geschikt UL zijn van rol-naar-rol als strikte efficiënte Canon standaarden. voldoen voor zijn haar elektronische die een strenge andere mogelijk om inkt apparatuur. Indoor te zo’n worden die markt. vlakbedprinters chemische middelen. zekerheid deze nodig inktverbruik gericht gebruik sectoren De procent van verricht internationale inkten bij met heeft waardoor printers Canon dat anon de Océ Colorado signage Grootformaat normen met van van -inrichting, Greenguard-certificering standaarden Arizona UV-uithardende onder aan zeer Canon voor als meubels, 8 en op inkten de de de inkten voor de hun Océ meer Environment benadrukt printer. De het Dit UVgel-inkt technologieën. waarborgt onafhankelijke productieprinters de Dit meldt chemische die de per van voldoet Greenguard hoogste belang voor ontvangen de dat UV-uithardende Dit voor UVgel-printtechnologie woondecoratie. stoffen is onderhoudsinkt de inkt Deze de Océ de en heeft schoonmaakproducten Gold-certificering laagste om m² het betrekking het inkten een in Arizona van printstandaarden Zowel het ingezet, minder de manier op rol-naar-rol veel internationale signage vrijkomen. van noodzaak Zo en inktverbruik bieden in Canon en gebruik de in Arizona markt.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.