Signnieuws

Fujifilms inzet voor milieuverantwoordelijkheid is officieel onderschreven met het bereiken van het UL Greenguard certificaat voor veertien UV-inkten.

Dit internationaal erkende certificaat waarborgt het gebruik van deze inkten voor gezonde binnentoepassingen. Een product met dit certificaat voldoet aan strenge normen voor lage emissies van vluchtige organische stoffen (VOC’s) in binnenlucht.

Beleid

Mike Battersby, Marketing Manager bij Fujifilm Global Graphic Systems, concludeert: “Het behalen van de UL Greenguard-certificering bevestigt Fujifilms inzet voor het chemische beleid: dat zij zijn ontworpen voor gezondheid, veiligheid en milieu, waardoor klanten gerust kunnen zijn dat ze deze inkjetinkten gebruiken die zijn gecertificeerd vanwege lage emissie. We kijken ernaar uit om te zorgen dat de andere inkten in het Uvijet-bereik dezelfde accreditatie krijgen, als het testen is voltooid.”

Veertien inkten

Fujifilm Uvijet UV-inkt met UL Greenguard-certificering:
Uvijet KA, Uvijet KI, Uvijet KN, Uvijet KO, Uvijet KV, Uvijet LF, Uvijet LL, Uvijet OB, Uvijet OL, Uvijet OW, Uvijet OZ, Uvijet VS, Uvijet WH, Uvijet WI.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *