Signnieuws

HP en Color Concepts introduceren een Latex-certificeringsprogramma voor de R-printerserie voor stijve media. Color Concepts zal dit programma als exclusieve Latex-certificeringspartner van HP aanbieden in de VS en de EMEA-regio.

HP Latex R-printers kunnen printen op flexibele én stijve materialen.

Dit programma is volgens Color Concepts een mijlpaal in het HP Latex-certificeringsprogramma en biedt de mogelijkheid om een ​​breed scala aan toepassingen te verkennen. Het huidige Latex-certificeringsprogramma omvat meer dan 1.300 flexibele materialen voor verschillende generaties HP Latex-printers. Dit wordt nu dus uitgebreid naar stijve (rigide) materialen.

Grondig getest

Het rigide mediaprogramma van de R-printerserie test de geschiktheid van de printer en de prestaties, zoals het testen van de kleur en de compatibiliteit van toepassingen. De resultaten worden weergegeven op de HP Media Solutions Locator en op de displays op de voorpanelen van de printers. Dit nieuwe programma biedt gebruikers van de HP R-printerserie toegang tot een bibliotheek met grondig geteste materialen. Door de certificeringen worden trial & error-processen geëlimineerd en neemt het risico op faalkosten ongetwijfeld af, aldus de partners. Door media te voorzien van een ‘HP Certified’-logo, zijn klanten verzekerd van aankoop van goede kwaliteit media.

Color Concepts onderwerpt materialen aan uitgebreide testen voor ze te certificeren.

Latex R-serie

In het voorjaar van 2018 lanceerde HP de Latex R-serie, de hybride latexprinterserie die kan printen op flexibele én stijve materialen. De R van de R-serie staat voor Rigid.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.