Signnieuws

Niet alleen bekende namen, maar ook de nodige ‘challengers’ maken volgens de organisatie hun opwachting op het eerste Sign & Print Festival dat plaatsvindt op 11 en 12 maart. Plaats van handeling: Evenementenhal Gorinchem.

Wie is geïnteresseerd in de toekomst van de grafimedia en visuele communicatiesector, brengt half maart een bezoek aan het Sign & Print Festival in Gorinchem, stelt marketing manager Rowdy van den Nieuwenhuizen. Het wordt volgens hem een ‘360 graden experience’, boordevol interactieve kennisoverdracht. “Onze partners, die wij zien als de artiesten op dit event, presenteren innoverende producten en diensten ‘live’ op het festivalterrein. Niet alleen gerenommeerde namen. Juist kenmerkend voor het Sign & Print Festival is de aanwezigheid van minder bekende ‘challengers’ die op bijzondere manieren met creatieve oplossingen inspelen op specifieke behoeften van de markt voor visuele communicatie.”

Vier area’s

Het festivalterrein is onderverdeeld in vier area’s waar specifieke thema’s worden geadresseerd: nieuwe technologieën, unieke materialen, creatieve de’sign-mogelijkheden en duurzame oplossingen. “Elke area heeft een uniek karakter met een weergaloze line-up”, zegt Van den Nieuwenhuizen als een heuse promotor van het festival.

Lees hier het volledige interview in Sign+ Magazine


Bezoekersinformatie

Het Sign & Print Festival 2020 is een tweedaags event op 11 en 12 maart 2020.

Locatie:
Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207HZ Gorinchem

Openingstijden:
Woensdag 11 maart – 13:00 tot 21:00 uur
Donderdag 12 maart – 10:00 tot 18:00 uur

Registratie:
Registratie voor het festival is gratis. Dat kan via deze link en vervolgens gebruik te maken van de promotiecode 9506.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.