Signnieuws

Chili publish, wereldwijde marktleider in software voor grafisch marketingmateriaal, heeft drie miljoen euro extra kapitaal opgehaald en gaat daarmee investeren in de software.

De investering zal de wereldwijde uitbreiding van de software en het bedrijf stimuleren, vooral in de Verenigde Staten. Het bedrijf verwelkomt nieuwe hoofdinvesteerder PMV, naast de originele investeerders Group MCPamica en Volta Ventures. De huidige marketingmatrix combineert online en offline graphics voor drukwerk, verpakkingen, en sociale, digitale en online campagnes.

Druk

Visuele creatievelingen wereldwijd moeten hierdoor minder druk om snel en vlekkeloos graphics te leveren gaan ervaren. Chili publisher, de online bewerkingssoftware, is ontwikkeld om dit proces te ontzorgen. De software is beschikbaar als een SaaS-oplossing en werkt volledig in de browser. Chili publisher wordt over de hele wereld gebruikt door zowel grote als nichemerken in marketing, retail, cosmetica, voeding & drank en andere sectoren. De oplossing integreert ook in een uitgebreid ecosysteem van externe partners. Op deze manier kunnen marketeers, merken en printers een zelfbedieningsplatform aanbieden om graphics zowel online als offline efficiënter te produceren, ongeacht het doel, de markt of de sector.

Samenwerken

Kevin Goeminne, ceo van Chili publish: “In het voorbije jaar maakten we Smart Templatization dynamisch en stelden we deze beschikbaar als SaaS. Ons team groeide, we gingen nieuwe samenwerkingen aan en ons klantenbestand nam wereldwijd toe. Graphics gaan nog harder boomen en de tijd is nu aangebroken om beter en sneller te werk te gaan in de VS. Deze nieuwe investering onder leiding van PMV laat ons toe om sterker aanwezig te zijn op de markt en ons product sneller te ontwikkelen.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.