Signnieuws

CHILI publish, maker van software voor het creëren van artwork en marketingmateriaal, heeft Fabian Prudhomme als directeur sales & alliances aangesteld.

Fabian Prudhomme

Prudhomme heeft veel ervaring in de verpakkings-, retail- en grafische sector en heeft gewerkt bij de Colruyt Group, Enfocus, Esko en Kodak. Sinds juli 2019 staat Fabian als Global Vice President Sales & Alliances bij CHILI publish aan het roer van het verkoopteam en het alliantie ecosysteem. 

Doelen

“Een van onze centrale doelen is om bedrijven en merken te informeren en in staat te stellen het potentieel van hyperpersonalisatie en templatecreatie te omarmen”, stelt Prudhomme. “Dat vraagt om een softwareoplossing met onfeilbare slimme templates: CHILI publisher.”

Labelexpo Europe

Tijdens Labelexpo Europe 2019, dat van 24 tot en met 27 september plaatsvindt in Brussel, zullen hij en de rest van het team te vinden zijn op stand 8A10, waar ze zullen worden geflankeerd door CHILI publish-partner SS&C. “Op stand 8A10 kunnen bezoekers ontdekken hoeveel tijd en geld ze kunnen besparen door komaf te maken met vermijdbare fouten dankzij het gebruik van handige slimme templates en onze op maat gemaakte Illustrator-plug-in. Om de kracht van de slimme templates van CHILI publisher te illustreren, komen de demo’s zelfs met een gepersonaliseerd biertje. Bezoekers kunnen online hun persoonlijke etiket creëren. Vervolgens kunnen ze op onze stand hun geëtiketteerde bierflesje komen ophalen”, aldus Prudhomme.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.