Signnieuws

Cibap vakschool voor vormgeving scoort goed in de Keuzegids mbo 2022 die deze week is verschenen. Vijf van de acht opleidingen van het Cibap in Zwolle ontvangen het predicaat ‘topopleiding’ en behoren daarmee volgens de gids tot de beste van het land.

Ook de opleiding Signmaker bij Cibap Zwolle scoort hoog.

De Zwolse mbo-school, die opleidt voor een baan in de creatieve industrie, staat al jaren in de top in zijn vakgebied. Het Cibap scoort uitzonderlijk hoog als het gaat om de opleidingen Ruimtelijk Vormgever (niv. 4), International Creative Business Developer (niv. 4), Mediamaker (niv. 3), Filmmaker/AV (niv. 3) en Signmaker (niv. 3). De opleiding Mediavormgever (niv. 4) wordt daarnaast met vier van de maximaal vijf sterren beoordeeld.

Creativiteit en doorzettingsvermogen

De scores van de vakschool zijn bovengemiddeld als het gaat om ‘onderwijs en begeleiding’ en ‘omgeving, sfeer en veiligheid’. Dat laatste is zeker in de huidige tijd van groot belang, laat de school weten. “We zien de impact van een kleine twee jaar coronapandemie, zowel didactisch als sociaal-emotioneel. We hebben daarom de afgelopen tijd veel aandacht besteed aan extra aandacht en ondersteuning voor de studenten”, aldus Bart Schouten, lid College van Bestuur. “We zijn trots op wat onze medewerkers en studenten met creativiteit en doorzettingsvermogen weten neer te zetten.”

De Keuzegids is een onafhankelijke gids die de kwaliteit van opleidingen kritisch beoordeelt en vergelijkt.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.