Signnieuws

Clear Channel en Conservation International hebben de Internationale klimaattop in Glasgow aangegrepen voor de wereldwijde DOOH-campagne ‘Hear me while you can’. Deze is bedoeld om wereldleiders en mensen over de hele wereld te inspireren en om ze te laten begrijpen wat er verloren gaat als we er niet in slagen de natuur te beschermen.

De campagne van Clear Channel en Conversation International.

Op digitale schermen van Clear Channel is de nieuwe campagne van Conservation International te zien. Deze nodigt voorbijgangers uit om te stoppen en te luisteren naar de prachtige geluiden van de natuur. De digitale uitingen bevatten een QR-code die verwijst naar conservation.org/HearMe, waar mensen kunnen luisteren naar enkele van de meest majestueuze natuurgeluiden, van het Amazoneregenwoud tot de Zuid-Afrikaanse savanne, van de bergen in Zuidoost- Azië tot de Noordelijke Stille Oceaan.

Miljoenen mensen bereiken

Clear Channel steunt de campagne door gratis advertentieruimte aan te bieden op digitale schermen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. Deze wereldwijde schaal heeft het potentieel om miljoenen mensen wereldwijd te bereiken. Clear Channel is een ondertekenaar van het UN Global Compact en heeft zich gecommitteerd om in 2050 Carbon Net Zero te zijn voor al haar wereldwijde activiteiten.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.