Signnieuws

Clear Channel Nederland heeft de concessies voor buitenreclame gewonnen in Leiden en Gouda. Het gaat om een exclusieve overeenkomst met een minimale looptijd van 15 jaar.

Clear Channel wint concessie Leiden © Barbra Verbij.

“We zijn trots dat we met Leiden wederom een 100.000-plus gemeente kunnen toevoegen aan ons landelijk dekkende netwerk. De nieuwe objecten die worden geplaatst zijn duurzaam en vernieuwend. Leiden kent een rijke geschiedenis en trekt jaarlijks ruim één miljoen museumbezoekers. Daarom zijn er in de objecten culturele elementen van de stad verwerkt. Zo voegen we kunst en de lokale identiteit toe aan het straatbeeld.”, aldus Wierish Debipersad, Commercial Director Clear Channel Nederland.

Groene daken

Met ingang van 1 april 2020 start de concessieovereenkomst ook gemeente Gouda. Na het succes van de groene daken in Utrecht worden ook in Gouda abri’s met groene daken geplaatst. Daarnaast wordt een deel van de abri’s voorzien van een AED en zonnepanelen. “Het centrum van Gouda trekt jaarlijks namelijk meer dan een miljoen toeristen, waarvan meer dan 70 procent uit Nederland komt.”, aldus Wierish Debipersad, Commercial Director Clear Channel Nederland.

Inwoners

Leiden is na Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer de vierde gemeente in Zuid-Holland en telt 124.899 inwoners. Gouda tel een kleine 75 duizend inwoners.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.