Signnieuws

Canon Europe lanceert Red Label Zero FSC en Recycled White Zero FSC. Volgens eigen zeggen de eerste ‘cradle-to-customer’ (wieg tot klant) CO2-neutrale, technische breedformaat papiersoorten voor de sectoren architectuur, engineering, bouw en maakindustrie.

Red Label Zero FSC en Recycled White Zero FSC van Canon Europe zijn EU Ecolabel-gecertificeerd. Dit betekent dat deze producten gedurende hun gehele levenscyclus gegarandeerd en onafhankelijk geverifieerd een lage milieu-impact hebben.

Red Label Zero FSC

Red Label Zero FSC is licht van gewicht en verkrijgbaar in 30 uitvoeringen, waaronder ISO(DIN)- en ANSI-formaten. Het papier weegt slechts 75 g/m2 en is verkrijgbaar in diverse breedtes van 210 mm tot 1067 mm op rollen van 175 of 200 meter. Wanneer klanten een pallet bestellen, krijgen ze de optie dit onverpakt te laten bezorgen, om verpakkingsmateriaal te besparen en afval te verminderen.

Canon Red Label Zero FSC en Recycled White Zero FSC zijn CO2 -neutrale technische breedformaat papiersoorten voor de sectoren architectuur, engineering, bouw en maakindustrie.

Recycled White Zero FSC

Recycled White Zero FSC is met 80 g/m2 slechts een fractie zwaarder en is verkrijgbaar in diverse breedtes van 297 mm tot 914 mm op rollen van 150 meter. Het wordt gemaakt van 100 procent gerecycled post-consumer oud papier, waardoor het de ideale keuze is voor iedere milieubewuste organisatie. Beide papiersoorten zijn compatibel met de Canon ColorWave-, PlotWave- en imagePROGRAF-series, maar ook met andere in de markt gangbare printermerken, waardoor ze een veelzijdige optie zijn voor de sectoren architectuur, engineering, bouw- en maakindustrie.

Beide papiersoorten zijn compatibel met de Canon-series ColorWave, PlotWave en imagePROGRAF

ClimatePartner

Canon werkt continu aan het verminderen van het aantal transportbewegingen om de uitstoot in de totale toeleveringsketen – van papierfabrieken tot eindklanten/wederverkopers – verder te verlagen. Alle emissies die in het proces blijven bestaan, worden geneutraliseerd met erkende compensatieprogramma’s via ClimatePartner, een organisatie die wereldwijd werkt aan projecten voor het terugdringen van CO2-uitstoot, zoals waterkracht- en windenergieprojecten.

Red Label Zero FSC en Recycled White Zero FSC worden toegevoegd aan het bestaande Canon Imaging Supplies-portfolio van duurzame, CO2-neutrale papiersoorten die al voor klanten beschikbaar zijn.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.