Signnieuws

Fespa-manager Graeme Richardson-Locke introduceert Fespa Coffee Break-webinars. Experts uit de industrie zullen op gezette tijden hun kennis en meningen delen en vragen beantwoorden.

Fespa Coffee Break biedt face-to-face paneldiscussies met experts uit de industrie via webinars en zal zich concentreren op belangrijke, actuele onderwerpen zoals productieautomatisering, kwaliteitsborging en duurzaamheid.

Webinar over kleurbeheer

De datum van het eerste webinar is dinsdag 20 oktober. Daarin wordt besproken hoe je effectieve kleurworkflows opzet om geld te besparen. Ook zullen essentiële tools besproken worden die nodig zijn voor inkjetprinten: van PDF-X-bestanden, weergaveschermen, kleurbeheer in Adobe tot en met het meten van kleur voor mediaprofilering.

“In deze discussie krijgen we steun van Toby Burnett, Director EMEA & Americas bij PrintFactory, de ontwikkelaar van printworkflowsoftware, en Paul Sherfield, eigenaar van The Missing Horse Consultancy, die gespecialiseerd zijn in het opzetten van digitale workflows in de print- en pre-media industrie”, aldus Richardson-Locke.

Vooraf registreren via deze link is een voorwaarde.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.