Signnieuws

ColGraphix presenteert haar uitgebreide assortiment voor textielprintspecialisten in februari zowel op de Grafische Vakbeurs in Hardenberg (7-9 februari), als op de Fespa Digital in Barcelona (21-24 februari).

ColGraphix heeft zich de laatste jaren ontwikkelt als de specialist op het gebied van digitale textiel bedrukking en levert een uitgebreid assortiment aan producten. In de Benelux is ColGraphix de distributeur van Coldenhove transferpapier. Daarnaast is het bedrijf Mimakidealer, distributeur van J-Teck sublimatie-inkten en partner van Klieverik op het gebied van kalanders. Het assortiment wordt compleet gemaakt door textiel en beschermpapier.

Direct leverbaar

ColGraphix werkt tevens samen met technici als het gaat om installaties, opleiding en onderhoud. Alle producten voor sublimatie zijn direct leverbaar door het aanhouden van een voorraad in Goor. Printers en kalanders staan op voorraad in de magazijnen van Mimaki en Klieverik.

Nieuwe ontwikkelingen

Op de Grafische Vakbeurs en Fespa kunnen bezoekers zich op de stand van ColGraphix laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitaal textielprinten. Zo heeft Mimaki onlangs een nieuwe dyesublimatieprinter TS34-1800A geïntroduceerd (foto). Met de introductie van de TX400-1800D en TX400-1800B biedt Mimaki een oplossing voor textieldrukkers die op zoek zijn naar hoge printsnelheden, gecombineerd met een hoge afdrukkwaliteit, aldus ColGraphix.

Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign, stand 636

Fespa, hal 3, N91

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.