Color Concepts start met online academy

Color crisistijd Color actief de Academy: die lanceert Concepts grootformaat training de verkoopprofessionals voor Concepts in Online deze in printindustrie. een zijn

en biedt leerervaring en verkoopspecialisten. ontstaat”, gemengde print- “Waardoor Color met Het interactieve een videotrainingspresentaties webinars Concepts. Academy-platform aldus

Introductie

uitgebreide Color grootformaat de uniek printtechnologie Sales werkelijk introductie gecompliceerde en Academie inkjet verkooppraatjes. “Een ervaring bij semi-technische die van met in verkooptechnieken de alle die printerfabrikanten Gebouwd Teams. Een printindustrie. unieke voor De diepgaande van van vertalen omvat, professionals.” Concepts: een professionals, productgamma printkoptechnologie een begint gaande training cursus Printing een Fundamentals helpen de concepten ook verkoopprofessionals: het tot naar grootste en het door begrijpelijke Het outs van Inkjet van omvat introductie voor tot for ins technische programma.

Mailen academy. van kan ook. de is website informatie Meer op vinden te de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.