Signnieuws

Color Concepts heeft Anastasia Dudzenchuk aangesteld als color scientist. De Russische – Dudzenchuk is in Oost-Siberië geboren – werkte in het verleden onder andere bij HP.

Anastasia Dudzenchuk.

De Russische werkte bovendien in Engeland, IJsland, Griekenland, Frankrijk, Noorwegen en Spanje. Sinds kort is ze inwoonster van Nederland. Zij behaalde haar eerste graad als IT-ingenieur aan de Sint-Petersburg University of Technology and Design en heeft een internationale master in kleurwetenschappen aan Erasmus Mundus afgerond.

HP

De grafische industrie is bekend terrein voor Dudzenchuk, omdat ze de afgelopen zeven jaar als Prepress Specialist en Color Engineer heeft gewerkt. Bij HP werkte ze op de R&D-afdeling waar ze een pijplijn van kleuren en kleurkalibratiesysteem ontwikkelde voor de eerste HP Stitch textielprinters. “Het Color Concepts-team is verheugd om nieuwe energie aan het team toe te voegen. Haar nieuwsgierigheid, toewijding om antwoorden te vinden en ambitie om oplossingen te vinden, geeft ons nog meer een energieboost”, staat in het persbericht van Color Concepts.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.