Signnieuws

Eind maart is de Fespa Global Print Expo 2020 in Madrid. Het beurscomplex ligt nagenoeg naast het internationale vliegveld. Een beursbezoek op één dag is dus goed te doen. Wie slim is, maakt er echter direct een stedentrip van.

Fespa Global Print Expo 2020 vindt plaats van 24 t/m 27 maart in IFEMA-Feria de Madrid. Gezien de situering van dit beurscomplex kan men op een dag hen en weer vliegen. Maar in feite is dat zonde. Wie tijd heeft, kan er beter een of meer dagen aan vastplakken. Er is namelijk genoeg te ontdekken op cultureel en culinair gebied in het oude centrum van de Spaanse hoofdstad. Het is dan wel zaak nú in actie te komen en te boeken!

Sportswear Pro

Fespa Global Print Expo 2020 is Europa’s grootste evenement op het gebied van zeefdruk, grootformaat printen, textielprinten en signage-oplossingen. De beurs, met een uitgebreid randprogramma, is gelijktijdig met European Sign Expo en Sportswear Pro.

Alle drie de evenementen zijn met één ticket toegankelijk. European Sign Expo is een beurs waar het draait om niet-geprinte signage, zoals lichtreclames. Sportswear Pro verbindt de hele keten – van design, productie en logistiek – in de sportkledingbranche.

Gratis online registratie

Let op: bij gebruik van de promotionele code FESH238 krijgt u gratis toegang bij online registratie. Zonder die code betaalt u 40 euro, aan de kassa kost een toegangskaart 70 euro.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.