Signnieuws

Comhan Holland heeft zijn systeemprogramma uitgebreid met sponsorbordprofielen. Deze profielen zijn speciaal ontwikkeld voor plaatsing van sponsor-/reclameborden langs sportvelden.

De borden zijn eenvoudig te verschuiven en dus wisselbaar bij bijvoorbeeld toernooien. Het verwijderen gaat ook gemakkelijk om de borden te reinigen of voor het winterseizoen op te slaan.

Middels rvs schroeven is het sponsorbordsysteem aan een hek of wand te monteren. Volgens Comhan Holland is er geen sprake van opwaaiende of klapperende borden. En de profielen kunnen worden voorzien van dempingsrubber om gieren van de wind te voorkomen.

Koppelen
De panelen zijn er in verschillende diktes, 4 tot 6 mm. De profielen zijn in de lengte door te koppelen met koppelstukken, zij-afdichting met aluminium eindkapjes. Met het tussenprofiel kunnen borden aan de wand worden 'gestapeld'.

Het systeem is direct uit voorraad leverbaar in brute en geanodiseerde uitvoering (RAL gepoedercoat op verzoek). De handelslengte is 6.100 mm.
Naast deze uitbreiding levert Comhan een aluminium composiet materiaal van 4,0 mm, dat als reclamebord kan worden toegepast.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.