Signnieuws

Met het modulaire Comhan MultiFrame zijn eenvoudig prachtige beurs-, presentatie- en kantoorwanden te realiseren. Te combineren met geprint of gesublimeerd textiel. Te zien op Fespa in München.

Het systeem (slechts 70 millimeter diep) bestaat uit drie zeer solide aluminium profielen. Het is daarom uitermate geschikt voor het realiseren van grote wanden, zonder extra verstevigingen aan te hoeven brengen.

Uiteenlopende opstellingen

Het MultiFrame kan eenvoudig ter plaatse worden geassembleerd en biedt veel vormvrijheid, aldus Comhan Holland. Het systeem is namelijk op verschillende manieren in elkaar te zetten, waardoor het mogelijk is om uiteenlopende opstellingen te creëren. Doordat het MultiFrame zo solide en robuust is vormgegeven, kan het telkens opnieuw worden gebruikt. Ook zijn de wanden te verlichten met de bijbehorende ledspots van Comhan.

Ook ledschermen

Indien gewenst is het MultiFrame te combineren met akoestische materialen tussen de doeken. Zo creëert u geluidsabsorberende wanden. Daarnaast is het mogelijk om eigen onderdelen aan het systeem te bevestigen, denk bijvoorbeeld aan ledschermen.

Handelslengte of op maat

Het MultiFrame is uit voorraad leverbaar op handelslengtes van 6100 mm in brute (onbewerkte) of geanodiseerde uitvoering. Op verzoek is het systeem bovendien leverbaar in vrijwel elke RAL kleur gepoedercoat. Comhan kan ook op verzoek de aluminium profielen op maat maken als eenvoudig te assembleren bouwpakket.

Het MultiFrame behoort tot de serie Comhan Holland textielframes, ook bekend als de T-Flex serie.

Comhan Holland – European Sign Expo, hal A4 stand K42

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.