Signnieuws

Twee internetexperts van wereldfaam kruizen op 10 maart de degens. Het is de organisatoren van de Haagse Communicatie Dag 2011 gelukt Charles Leadbeater en Andrew Keen, beiden geroemd om hun diepgaande kennis en tegenstrijdige visies, vast te leggen voor een interessant debat.

Andrew Keen ziet amateurverslaggeving op internet als bedreiging voor professionele journalistiek en het einde van de nuance. Volgens Charles Leadbeater stimuleert de online interactie tussen producenten en consumenten zowel innovatie als efficiency. Op donderdag 10 maart gaan beide goeroes in de Fokker Terminal aan de Binckhorstlaan, na hun individuele presentaties, met elkaar in discussie.

Dagvoorzitter Jeroen Smit (‘De Prooi', ‘Leiders Gezocht') zorgt ervoor dat het publiek actief participeert. "Achteroverleunen en gadeslaan is er niet bij", volgens Anno Fekkens, een van de organisatoren. "Wie zijn vak of studie serieus neemt, zorgt dat hij erbij is."

Ramp
Onder het motto ‘People's Publishing Power' vindt het evenement dit jaar voor de tweede maal plaats. Steeds meer mensen gebruiken internet om informatie te brengen en te halen en hun mening te geven. Voor de particulier een aangenaam tijdverdrijf, voor de professional vaak niet minder dan een ramp. Want: wie publiceert wat, wanneer en waar? De effecten daarvan kunnen een zorgvuldig opgesteld communicatieplan volledig in de war sturen.

Met het binnenhalen van Leadbeater en Keen worden voor- en nadelen van ongebreideld internetten van alle kanten belicht. HCD 2011 vertrekt bij de meest gebruikte social media, devices en andere 'publishing possibilities' en gaat in op de effecten ervan op het professionele marketingbeleid, communicatiestrategie, conceptontwikkeling en middeleninzet.

Inschrijven
Het wordt een dag vol nieuwe inzichten en inspirerende discussies. Inschrijven voor de Haagse Communicatie Dag 2011 kan op www.hcd2011.nl

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.