Signnieuws

Het Belgische Dioss heeft een manier bedacht om de bovenkant van een blikje te gebruiken voor branding en promotie, middels een bedrukbaar kunststof schijfje.

De Dioss CanHead is een bedrukbaar schijfje van polypropyleen dat kan worden aangebracht op een blikje. Het schijfje kan worden bedrukt met een generiek of gepersonaliseerd beeld, in zwart/wit of kleur. Afwerking kan met diverse toepassingen, zoals een kraslaag, thermochrome of oplichtende inkt behoren tot de mogelijkheden. Ook afwijkende afmetingen zijn mogelijk.

Eenvoudig
Het materiaal is bestand tegen kou en vocht, niet scheurbaar, fris van kleur en uitstraling en door het gebruik van ‘foodgrade' inkt ook voedselveilig. Daarbij zijn de CanHeads eenvoudig aan te brengen (zonder lijmlaag), te verwijderen en recyclebaar. Het schijfje is ook inzetbaar in drankautomaten. Bij het openen van het blikje wordt de Dioss CanHead eenvoudig verwijderd.

De CanHead is ontwikkeld door het Belgische Dioss, gespecialiseerd in creatief drukwerk door een combinatie van digitale druk, uv-offset en zeefdruk. In Nederland wordt het op de markt gebracht door Cor van der Linden.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.