Signnieuws

Man Print & Sign introduceert een nieuwe kleinformaat snijmachine, de iECHO PK, die is uitgerust met een automatisch aan- en afvoersysteem en een vacuümtafel. De snijmachine kan (contour)snijden, trimmen, rillen en markeren.

De IECHO PK is uitgerust met verschillende gereedschappen en kan volgens Man Print & Sign snel en accuraat trimmen, markeren, contour-, en doorsnijden tot een maximale breedte van 60 x 40cm en een dikte tot 6 mm. De machine is geschikt voor kleine oplagen en de productie van monsters in de grafische/reclame industrie en de productie van kartonnen verpakkingen en bewegwijzering.

Efficiënte snijkoppen

De mogelijkheid om het optionele oscillerende EOT-gereedschap te gebruiken maakt volgens de leverancier het snijden van veel materialen mogelijk, zoals grey board, plastic, acryl, etc.

Positionering

Met een CCD-camera biedt de IECHO PK een nauwkeurige positionering van verschillende materialen en automatisch contoursnijden. De CCD-camera zorgt ook voor automatische positionering van de snijkoppen om nauwkeurig te snijden.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.