Signnieuws

ComQi, multichannel message management, heeft de AV Technology Award voor Best Digital Signage Product 2011 gewonnen. ComQi behaalde deze prijs met hun ScreenGate IP Streaming Solution.

De AV Technology Award wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze awards in de AV-industrie. De award stelt eindgebruikers in de gelegenheid om hun producten te delen door ze te evalueren op gebruiksgemak, betrouwbaarheid, totale netwerk impact en ROI.

Voordelen
De ScreenGate productlijn biedt een complete lijn van goed verpakte, goed ontworpen, kosteneffectieve oplossingen die tegemoet komen aan de behoeften van de digital signage markt, aldus de AVT jury. Door integratie met bestaande IT-netwerken maakt ScreenGate gebruik van alle mogelijkheden van bestaande IP-netwerken. Het levert full-HD inhoudskwaliteit, vereist slechts een kleine bandbreedte en is te gebruiken op alle bestaande netwerkinfrastructuren. ScreenGate biedt media overdracht via IP wat onder andere bijdraagt aan de vergroting van de netwerkwaarde.

In combinatie met ComQi's management Gateway levert ScreenGateIP Streaming Solution een digital signage management platform waarmee wordt gezorgd dat de juiste inhoud op de juiste plek op het juiste moment wordt geleverd.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.