Signnieuws

Prindustry ontwikkelt web2print portals voor de creatie en inkoop van grafische en signproducten. De WhiteLabelShop is de bekendste toepassing, waarmee kennis kan worden gemaakt tijdens Sign & Print Expo in Gorinchem.

Prindustry is namelijk exposant op deze vakbeurs, die van 26 t/m 28 maart 2019 plaatsvindt in Evenementenhal Gorinchem.

WhiteLabelShop

De WhiteLabelShop van Prindustry is een webshop voor resellers waarin zij een enorm assortiment aan drukwerk, print en sign kunnen aanbieden. Dit zijn eigen producten of die van de tientallen bronleveranciers via de geïntegreerde marktplaats.

Geautomatiseerde webportal

De Prindustry portals zijn volledig geautomatiseerde systemen voor het bestellen, maken van offertes, doorzetten van orders en factureren. De portal is te verbinden met een brandportal voor het beheren en opmaken van alle producten.

Producten vergelijken

In ontwikkeling bij Prindustry is een standaardisatietool, waarmee een compleet nieuwe manier van productsamenstelling en -selectie in de markt komt, aldus het IT-bedrijf. WhiteLabelShop gebruikers krijgen daarmee optimale mogelijkheden om alle grafische en signproducten in diverse productopties met elkaar te vergelijken.

Prindustry is op Sign & Print Expo te vinden op stand I123

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.