Signnieuws

Corel Corporation introduceert Corel PaintShop Photo Pro X3 Ultimate, een nieuwe fotobewerkingscollectie voorzien van creatieve gereedschappen waarmee de mogelijkheden van (hobby) fotografen worden uitgebreid.

Deze nieuwe Ultimate-versie bevat het recent bijgewerkte PaintShop Photo Pro X3, met nieuwe verbeteringen in de prestaties en aanvullende software waarmee de creatieve mogelijkheden worden uitgebreid.

Aanvulling
De aanvullende softwarepakketten zijn: Incomedia WebSite X5 Special Edition, software voor het maken van websites; Corel KPT Collection, met filters voor foto-effecten, en Corel Painter Essentials 4, software waarmee schetsen, tekeningen en foto's zijn om te zetten in schilderijen.

De toegevoegde fotografiegereedschappen zijn ontworpen om de mogelijkheden van enthousiaste fotohobbyisten te vergroten en hen in staat te stellen om echt unieke foto's te maken, voor een redelijke prijs.

Prijs en beschikbaarheid
Corel PaintShop Photo Pro X3 Ultimate is verkrijgbaar voor de adviesprijs van €89 voor de volledige versie of €69 voor de upgradeversie. Het product kan vanaf nu worden gekocht als ESD (Elektronische Softwaredownload) via www.corel.com, en de versie in doos is in de loop van september verkrijgbaar. Geregistreerde gebruikers van PaintShop Photo Pro X3 kunnen een upgrade uitvoeren naar de Ultimate-versie voor €29 via de onlinewinkel van Corel. Het programma is ook verkrijgbaar in het Nederlands.

Een gratis en 30 dagen geldige en volledig functionele proefversie is te downloaden op de website van Corel.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.