Signnieuws

De Italiaanse fabrikant APA heeft een reeks zelfklevende, in sommige gevallen antibacteriële, folies op de markt gebracht. Deze producten spelen in op de covid-19-voorschriften vanuit de overheid.

Antibacteriële folie van Apa.

De AC.301 is bijvoorbeeld een heldere PET-folie voor transparante afscheidingen. De AB/101 een antibacteriële film die is ontworpen om de verspreiding van bacteriën tegen te gaan. Voorbeelden van folies die, volgens de fabrikant, geschikt zijn om grafische afbeeldingen en grenslijnen op de vloer mee aan te brengen. Deze vloerfolies zijn voorzien van anti-slip laminaat.

Het is een kleine greep uit de reeks folies die op de markt zijn gebracht door het bedrijf uit de laars van Europa. “In de huidige periode van gezondheids- en economische crisis staat APA naast haar klanten door specifieke producten en oplossingen te bieden aan alle bedrijven die in de toekomst willen investeren”, aldus de Italianen in een persbericht.

Overige folies

Het is niet alleen coronafolie dat de klok slaat bij het bedrijf uit Pessano con Bornago. Zo heeft het ook andere folies in het assortiment, bijvoorbeeld voor carwraps.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.