Signnieuws

De creatieve sector is zich niet altijd bewust van de mogelijkheden die sign en print bieden. Om dit te veranderen vinden tijden Sign & Print Expo drie dagen lang stand-up workshops plaats die betrekking hebben op de diversiteit aan tools die Adobe voor hen beschikbaar heeft.

Sign & Print Expo heeft voor grafische vormgevers, art directors, marketeers en merkeigenaren op de beursvloer een interactieve meet-up room ingericht. Drie dagen lang vinden hier stand-up workshops/sessies plaats die betrekking hebben op de diversiteit aan tools die Adobe beschikbaar stelt voor de creatieve industrie. Adobe Certified Experts staan hier voor bezoekers klaar om hun vraagstukken te beantwoorden en deze om te zetten in interactieve sessies.

Creative Cloud

Tijdens verschillende sessies zien bezoekers nieuwe toepassingen van Adobe’s Creative Cloud. Denk hierbij aan de nieuwste functies van bekende software als Illustrator, InDesign en Photoshop, maar ook nieuwe mobiele apps. Een ander onderdeel in deze sessies is het maken van combinaties tussen software als Illustrator en Animate.

Het betreft een ‘bring your own device’ concept waarbij de mogelijkheid wordt geboden aan bezoekers om direct vragen te stellen aan deze experts. Geen device? Geen nood. Deze experts weten de bezoekers eindeloos te inspireren met de nieuwste innovaties die Adobe te bieden heeft.

Dinsdag 26 maart: Bart van de Wiele – Adobe Senior Consultant

Bart van de Wiele, Adobe Senior Consultant.

Bart van de Wiele specialiseert zich in Adobe oplossingen zoals Adobe Creative Cloud, Adobe Document Cloud en Adobe Stock. Gewapend met 17 jaar ervaring als designer en consultant informeert en helpt hij organisaties hun software deployment en design workflow te optimaliseren. Bovendien spreekt Bart regelmatig tijdens conferenties in Europa en de Verenigde Staten.

Woensdag 27 maart: Rob de Winter – Adobe Certified Instructor

Rob de Winter.

Rob de Winter is Adobe Certified Instructor, ontwerper, fotograaf en muzikant/songwriter. Rob vindt het delen van zijn passie voor design en technologie het leukste om te doen. Dat doet hij bijvoorbeeld door het geven van (Adobe)-trainingen bij zijn bedrijf DWM Trainingen, maar ook als spreker op conferenties als Adobe MAX.

Donderdag 28 maart: Peter Villevoye – Adobe Certified Instructor

Peter Villevoye.

Peter Villevoye is al jarenlang een bekend gezicht in de creatieve industrie. Hij geeft les en maakt zich schuldig aan een andere vorm van kennis-exhibitionisme, te weten: lezingen, presentaties en demo’s voor o.a. Adobe. Hij mag zich dan ook met recht een Adobe Certified Instructor noemen.

Kennissessies Expo Theater

Naast de meet-up room geven de Adobe experts ook kennissessies in het theater. Op dinsdag 26 maart 2019 geeft Bart van de Wiele een tweetal kennissessies in het Expo Theater én woensdag 27 maart 2019 zullen Rob de Winter en Peter Villevoye het programma in de avond afsluiten.

Openingstijden Sign & Print Expo 2019
Sign & Print Expo is op 26, 27 en 28 maart 2019 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. Op 26 en 27 maart is de vakbeurs geopend van 13.00 tot 21.00 uur en op 28 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.signprintexpo.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.