Signnieuws

Toenemende concurrentie en veeleisende klanten maken dat van de moderne ordermanager steeds meer wordt verwacht, zoals commerciële en adviserende vaardigheden. Daarom introduceert GOC de modulaire cursus Ordermanager.

Bovendien moet de ordermanager kennis hebben van steeds meer technische mogelijkheden en systemen, zowel in de productie als in zijn eigen werk. Het is een vakgebied in beweging. En dat vraagt om een gedegen opleiding, meent GOC, die een modulaire cursus Ordermanager start.

Modules
De cursus behandelt de verschillende vaardigheden die een ordermanager moet beheersen in vier verschillende modules. Deelnemers kunnen de volledige cursus volgen, maar het biedt ook de mogelijkheid voor ordermanagers om hun kennis in een specifiek gebied aan te vullen.

Eén van de cursusmodulen gaat uitgebreid in op deze commerciële facetten van ordermanagement. Daarnaast is een module gewijd aan het verbeteren van de kwaliteit van producten en werkprocessen. In een andere module is vooral aandacht voor communicatieve en coördinerende vaardigheden. In de vierde module komen orderplanning, projectmanagement, procesbeheersing en kwaliteitsbewaking uitgebreid aan de orde.

Meer informatie
De cursus Ordermanager start dit najaar nog twee keer in het GOC trainingscentrum in Veenendaal; op 15 oktober en 17 november. De cursus duurt 13 dagen en deelnemers ontvangen na succesvolle afronding het GOC-certificaat Ordermanager.

Klik hier voor meer informatie of online aanmelding.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.