Signnieuws

De Vakgroep Lichtreclame van Uneto-VNI organiseert in het najaar de cursus Technisch Beheerder Lichtreclame.

De cursus bestaat nu reeds een jaar of tien. Door de jaren heen zijn steeds updates uitgevoerd. De laatste aanpassingen dateren van begin 2018 met de toevoeging van de module Led Display Centers en de stevige aanpassing van de module Led. In totaal bestaat de cursus uit 9 modules. Er is net weer een cursus succesvol afgerond, met 9 deelnemers vanuit 6 bedrijven.

EVC-traject

Het betreft een 3-daagse cursus, die wordt afgesloten met een examen. Er is voor de cursus ook een EVC-traject beschikbaar waarmee middels een gekwalificeerd systeem de ervaring kan worden getoetst aan de gestelde eindtermen van de cursus.

Erkenning Lichtreclame

Het diploma kan worden gebruikt voor het aanvragen van de erkenningsregeling Lichtreclame bij KVINL. Dat is een onafhankelijk instituut dat kwaliteitsregelingen opzet en beheert. De erkenning staat op naam van het bedrijf, maar hangt wel aan het diploma van de technisch beheerder. Met de erkenning kunnen lichtreclame-/signbedrijven het lidmaatschap van Uneto-VNI (en daarmee de Vakgroep Lichtreclame) aanvragen.

Cursusdata

In het najaar wordt de volgende cursus gehouden en wel op 7, 14 en 21 november met examen op 28 november. De cursus is toegankelijk voor iedereen, dus ook voor niet-leden. Meer informatie en inschrijven kan hier.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.