Signnieuws

Daniel van Hasselt is benoemd tot Country Manager Spandex Nederland. Hij neemt de dagelijkse leiding over van Camiel Bosma die zich als Regional Vice President gaat bezighouden met de Europese ontwikkelingen binnen Spandex.

Daniel van Hasselt is de nieuwe Country Manager Spandex Nederland.

Van Hasselt was tot 2 augustus Sales Manager bij Spandex Nederland, een gevestigde leverancier voor de print-, sign- en displayindustrie. Zijn nieuwe functie als Country Manager voor Nederland kwam vrij doordat Camiel Bosma de rol als Regional Vice President op zich neemt en zich meer gaat richten op de Europese ontwikkelingen binnen Spandex.

Nieuwe CEO

Camiel Bosma richt zich als Regional Vice President bij Spandex op Europa.

De wijzigingen binnen het team van Spandex Nederland zijn het gevolg van het aantreden van een nieuwe CEO bij Spandex Global. Andrew Coulsen heeft onlangs het stokje overgenomen en benut de kansen en mogelijkheden om Spandex wereldwijd nog beter op de kaart te zetten.

Van Hasselt is al langer werkzaam bij Spandex en heeft de laatste jaren laten zien dat hij de juiste kwalificaties bezit om Spandex verder te laten ontwikkelen, aldus een persbericht. “Samen met het team staat hij voor de uitdaging om in deze post-covid periode omzetten verder te laten groeien.” Van Hasselt pakt deze uitdaging graag met beide handen aan, zo laat hij weten.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.