Signnieuws

LBS bestaat tien jaar. Het landelijk opererende bedrijf in Sliedrecht focust op restyling en branding van gebouwen en showrooms.

Het team van LBS, vlnr: Danny Stam, Ciska van Middelkoop en Petra Ponsen-Korevaar. Foto: Wilma Helder

Het bedrijf werkt met een kleine kern van drie vaste medewerkers en werkt nauw samen met producenten en gespecialiseerde bedrijven. Directeur Danny Stam: “Dat is een bewuste keuze omdat je daardoor binnen het kader van de opdracht kan kiezen voor de beste materialen en uitvoering. In onze eigen werkplaats doen we onder meer de voorbereiding en het assembleren. De projecten die wij realiseren, variëren van klein tot groot.”

Beton

“Als we ergens aan beginnen dan moeten drie vragen worden beantwoord: vinden we het leuk, kunnen we het realiseren en is het rendabel? Uiteraard is de toegevoegde waarde die wij leveren eveneens belangrijk. En betrouwbaarheid staat met stip bovenaan. Als je met ons iets afspreekt dan staat dat in beton gegoten.”

In Sign+ Magazine nummer 4-2021 een interview met deze ondernemer over verleden en toekomst van dit bedrijf en het gevoerde bedrijfsbeleid.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.