Signnieuws

MIS/ERP-softwarespecialist Dataline ziet een stijging van het aantal bedrijven in de grafische sector dat inzet op administratieve vereenvoudiging.

“In een klimaat van verlaagde volumes, stagnerende orderstroom en verhoogde concurrentie is het opvallend dat Nederlandse grafimedia-ondernemers op zoek gaan naar structurele oplossingen om hun bedrijf te versterken. Net nu blijken bedrijven te kiezen om hun processen te optimaliseren en hun workflow verder te automatiseren”, aldus Dataline, een markleider in Europa voor MIS/ERP-software voor de grafische sector, in een persbericht.

State-of-the-art

Dataline denkt dat een deel van het succes te verklaren is door de recent gelanceerde MAS Audit Software. Het bedrijf investeerde de voorbije jaren heel wat in deze ‘state-of-the-art software’. Het werd ontwikkeld om ruim twintig jaar implementatie-ervaring van automatiseringsprojecten bij meer dan 1.000 bedrijven te kunnen benutten in de grafische sector.

Alle administratieve, commerciële, logistieke en financiële processen alsook de prepress, print -en afwerkingstechnieken die een printproductiebedrijf vandaag gebruikt, kunnen door deze software in detail worden geanalyseerd. Deze software zorgt voor een volledig nieuwe en unieke marktbenadering, aldus Dataline. Door de optimalisatie van kosten en doorlooptijden te berekenen, zijn het rendement en de prioriteiten van de investering vooraf helder bepaald. 

Gratis audit

De audit die de Dataline-experts uitvoeren licht minutieus alle processen van een grafisch productiebedrijf door. Op basis hiervan volgt een rapport dat zeer nauwkeurig aangeeft welke resultaten er te behalen zijn met optimale automatisering. Een basis audit wordt kosteloos uitgevoerd en vraagt niet meer dan twee uur tijd. Naast de analyse in het auditrapport levert de MAS een blauwdruk voor het implementatieplan waardoor een maximaal resultaat gegarandeerd wordt.

Meer informatie over de MAS software en een aanvraag voor een gratis audit is te vinden op https://www.dataline.eu/nl/gratis-audit

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.