Signnieuws

Dataline toont MultiPress op Fespa 2021 in Amsterdam. Dit is volgens haar het antwoord op de stijgende vraag naar modulaire software voor de automatisering van administratie- en productieprocessen bij sign- en grootformaatbedrijven.

Op Fespa 2021 toont Dataline hoe MultiPress elke stap in het large format productieproces ondersteunt. Dirk Deroo, CEO van Dataline: “De sign- en grootformaatbedrijven van vandaag zijn de opstartfase ontgroeid en professionaliseren zich verder om de blijvende groei op te vangen. Daarbij kiezen ze voor een professionele ERP/MIS-software op maat van de sign- en large format sector waarin automatiseren en integreren centraal staan. Alleen zo kunnen zij de toenemende uitdagingen van prijs-, tijds- en concurrentiedruk en personeelstekorten het hoofd bieden, en kan de efficiëntie en de winstgevendheid verzekerd blijven.”

Centrale modules

Centrale modules in MultiPress zijn:

  • Calculatie: MultiPress berekent alle productiekosten en -tijden voor printen, afwerken en installatie en gaat verder dan standaardprijzen per vierkante meter;
  • Planning en productie: alle CRM- en ordergegevens worden naadloos doorgevoerd naar planning en productie waardoor het productieproces uiterst transparant verloopt;
  • Financiën en Dashboards: MultiPress koppelt moeiteloos met alle financiële en boekhoudsoftware. Diepgaande rapporten en handige dashboards geven realtime controle over het bedrijf;
  • Daarnaast biedt MultiPress onder meer modules voor relatiebeheer, materiaalbeheer, e-business, verzendingen en installatie.

De MultiPress softwarearchitectuur is zo ontworpen dat voor elk uniek bedrijf een modulaire én standaardoplossing kan worden samengesteld, zonder maatwerk, aldus Dataline. MultiPress kan steeds worden uitgebreid om aan nieuwe bedrijfsbehoeften te voldoen en mee te groeien met het bedrijf en team.

Verbindingen met gecertificeerde partners

MultiPress biedt een groot aantal koppelingen met hard- en softwareoplossingen van gecertificeerde partners. Deze koppelingen en integraties zijn erop gericht de workflow nog verder te automatiseren.

Voorts presenteert Dataline een reeks innovaties binnen MultiPress die erop gericht zijn om de workflow bij sign- en grootformaatbedrijven verder te automatiseren: een Montage App, Campagnebeheer, Expeditiebeheer en een Calculatie Wizard.

Prepress- en productieautomatisering

Ook kent Multipress verschillende tools voor prepress- en productieautomatisering, zoals de MultiPress Connect App voor Enfocus Switch en MultiFlow voor verdere optimalisatie en automatisering binnen MultiPress, Callas Preflight en Check en Repair en oplossingen voor E-business.

Bezoekers aan Fespa Amsterdam kunnen via deze link vooraf een demonstratie boeken.

Dataline Solutions – Hal 1, stand 1F29

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.