Signnieuws

Dataline heeft het Gelderse Insad Grafisch overgenomen. Dataline – ontwikkelaar en leverancier van MultiPress ERP/MIS-software voor de grafische sector – voegt daarmee het Drumis-pakket van Insad toe aan haar gamma.

Insad is ontwikkelaar van het Drumis-pakket dat bij een 150-tal Nederlandse printmedia-bedrijven en grafische intermediairs gebruikt wordt. Dataline zal de ondersteuning van Drumis-software volgens de geldende voorwaarden verderzetten. Er wordt eveneens een migratie-traject, inclusief conversie, opleiding en service, naar MultiPress opgezet.

Partner

Na het overlijden van Insad-oprichter Gerard van Helsdingen was er behoefte aan een sterke partner om de continuïteit van het bedrijf te garanderen. Deze partner werd gevonden in Dataline, dat meer dan 60 medewerkers, 1.000 licentiehouders en 10.000 MultiPress-gebruikers in Europa heeft.

Toekomstbestendig

Dirk Deroo, ceo van Dataline, is blij met de overname: “We voegen hiermee niet alleen een waardevolle klantenportefeuille toe aan ons bedrijf, maar ook een viertal ervaren specialisten in de vorm van de medewerkers van Insad. Dataline biedt met deze overname alle Drumis-gebruikers een toekomstbestendig platform van moderne software en kennis van de printmedia-branche in al zijn facetten aan.”

Voor de Drumis-gebruikers blijven Arjen van Dis en Theo Basten het eerste aanspreekpunt.

Inschrijven nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1 reactie op “Dataline neemt Insad over

 1. Jan Leenders schreef:

  Arjen van Dis en Theo Basten,

  Zeer geschrokken van het nieuws dat Gerard van Helsdingen is overleden. Wil ik jullie van harte condoleren. Gerard was een nette vent en heeft altijd wel een warm plekje in mijn hart gehad.
  Helaas is Gerard er niet meer.
  Herman, mijn broer, is 10 daar geleden overleden. Ik run in m’n uppie m’n zaakje nog. Bij mij is ook veel veranderd en de omzet daalt zo zoetjes aan tot een dieptepunt. Ik zie wel waar het schip strandt.
  Jullie gaan nu verder bij Dataline. Ik wil jullie alle goeds bij Dataline wensen. Misschien ontmoeten we elkaar nog eens. Daarom eindig ik met
  jullie veel succes te wensen en een gemeend tot ziens. Heb het goed bij Dataline.

  Hartelijk gegroet,
  Jan Leenders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.