Signnieuws

Dataline, marktkleider in ERP/MIS-oplossingen voor sign- en printbedrijven, gaat samenwerken met Cyan. Het bedrijf uit Madrid een van de grootste leveranciers in de grafische industrie in Spanje.

Cyan is een leverancier van geavanceerde hard- en software-oplossingen voor de commerciële, verpakkings- en grootformaatprintersindustrie. Ceo Luis Gonzales Caridad: “Veel van onze bestaande klanten op het gebied van offset, digitaal printen en grootformaat printen zijn op zoek naar oplossingen om hun administratieve workflow te automatiseren en hun drukwerkactiviteiten verder te optimaliseren. Na grondig onderzoek zijn we er nu van overtuigd dat MultiPress de beste ERP-software voor grafische bedrijven in Europa is, en een geweldige aanvulling is op ons productportfolio.”

Uitbreiding

Dirk Deroo, Dataline ceo voegt eraan toe: “De verdere Europese uitbreiding van Dataline gaat door zoals gepland. Onlangs hebben we in Polen een distributieovereenkomst getekend. In Spanje hebben we nu een Channel Partnership met Cyan. Zij zijn een van de sterkste en meest gerespecteerde leveranciers van de industrie in Spanje en we zijn ervan overtuigd dat zij de capaciteit hebben om het grote potentieel voor MultiPress in hun land aan te boren.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.