Signnieuws

Jeroen De Cock gaat aan de slag bij Dataline, het Belgische softwarebedrijf. Hij ondersteunt vanaf nu het business development-team voor MultiPress in Vlaanderen en Zuid-Nederland.

Jeroen De Cock is een bekend gezicht binnen de Vlaamse printsector.

Bekend gezicht

De Cock is een bekend gezicht binnen de Vlaamse printsector. Hij was 17 jaar actief bij De Vroede Enveloppen, een printproductiebedrijf in Nijlen. Hij bekleedde verschillende leidinggevende functies met focus op sales, e-commerce, finance, IT en marketing. Als Plant Manager voor een Duitse international heeft hij bovendien al meer dan 10 jaar ervaring met MultiPress-software en kent hij de noden en wensen van print MIS/ERP-gebruikers.

Groeiende behoefte

Dirk Deroo, CEO van Dataline bevestigt: “Dankzij zijn grondige kennis van MultiPress en van de grafische industrie, is Jeroen zeer snel in staat om de groeiende behoeften aan automatisering en MultiPress-functionaliteit te ondersteunen, zowel bij bestaande gebruikers als bij nieuwe klanten. Het is ook in deze rol dat hij vooral zal worden ingezet om uitbreidingen en toekomstige investeringen af te toetsen op hun rendabiliteit en efficiëntie.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.