Signnieuws

Korte communicatielijnen en snel inspelen op de wensen van de opdrachtgever. Met dergelijke beloften proberen veel bedrijven klanten te trekken. Maar bij GuidoDesign in het Limburgse Amstenrade blijft het niet alleen bij mooie woorden.

Guido Pluijmen: “Snel kunnen handelen en persoonlijke aandacht voor de klant is de kracht van mij als kleine ondernemer.”

Het bedrijfspand van GuidoDesign in Amstenrade zou je het best kunnen omschrijven als klein maar fijn. Maar tot de klantenkring van dit kleinschalige bedrijf behoren ook wel degelijk grote namen als Ikea, Albert Heijn en Hornbach. “Onlangs hebben wij voor een groot deel van de Hornbach-vestigingen door heel Nederland nieuwe belijningen aangebracht, zowel in de winkels zelf als buiten op de parkeerterreinen”, zegt de 44-jarige eigenaar Guido Pluijmen.

Een apart specialisme van GuidoDesign is het aanbrengen van educatieve spellen op schoolpleinen, onder het label pleinplezier.nl.

Combineren van specialismen

Daar waar grote spelers op de markt vaak wat minder adequaat op klantenvragen reageren, ziet hij juist kansen om zich te onderscheiden. Dat laatste is bijvoorbeeld het geval bij het aanbrengen van wegmarkeringen in fabriekshallen, parkeergarages en parkeerterreinen, één van de specialismen van GuidoDesign.

Lees hier het volledige artikel ‘GuidoDesign: Sneller schakelen dan grote spelers’, dat ook verscheen in Sign+ Magazine 3-2022.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.