Signnieuws

Bij de stand ‘Print the future’ ontdekken bezoekers van de Dutch Design Week (DDW) hoe innovatief en duurzaam print kan zijn. Van 19 tot 27 oktober voert Probo daar in een bijzondere setting het gesprek over de invloed van print op design. Niets is wat het lijkt…

De manier waarop creatievelingen als ontwerpers, architecten en reclamemakers werken, is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd door print. De ontwikkelingen in de digitale printtechnologie gaan razendsnel en de vraag verschuift naar one-size-fits-none.

Personalisatie

Personalisatie en kleine gelimiteerde oplages zijn trending. Seizoenen vervagen, massaproductie maakt plaats voor printing-on-demand en grote voorraden voor print-to-order. Het liefst zo snel mogelijk geleverd.

De huidige vraag naar unieke producten met oog voor de planeet gemaakt, daagt Probo uit anders na te denken over materialen, toepassingen en onze footPRINT, aldus het printbedrijf voor resellers uit Dokkum. Innovaties, nieuwe toepassingen en unieke dessins

Gerecycled karton

In de stand onderstreept Probo het innovatieve karakter van print met toepassingen als gerecycled karton, het akoestisch paneel en het naadloze WalltexPro behang. Laatstgenoemde is een kras- en stootvast textielbehang dat pvc-vrij is, geurloos en waterafstotend. Het akoestisch paneel is een visueel aantrekkelijke geluidsdemper. Deze is volledig te personaliseren en in variabele formaten verkrijgbaar. De panelen zijn gemaakt van de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken en afvalmateriaal.

Motiflow

De stand toont ook een selectie uit de 10.000 unieke dessins van Motiflow, het creatieve zusje van Probo. Op deze designers community bieden meer dan 700 designers hun ontwerpen aan, geschikt voor print op interieurproducten.

Tijdens het negendaagse evenement in Eindhoven zijn verschillende experts van Probo aanwezig op de beursvloer. Zij laten bezoekers kennismaken met de laatste innovaties en de eindeloze mogelijkheden van print. Ook gaan ze met hen in gesprek over de invloed van print op design.

Klokgebouw | Hall 4
Klokgebouw 50
5617 AB Eindhoven

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.